Θανάσης Βασιλάκο: «Σαρώνει» στo winter live tour του ανά την Ελλάδα!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Μουσική

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Από τις νυχτερινές πίστες αποφάσισε να απέχει τον φετινό χειμώνα ο Θανάσης Βασιλάκος, αφού η ζήτηση των θαυμαστών του από όλη την Ελλάδα και Κύπρο, τον ώθησαν να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο winter live tour.

 Ο δημοφιλής τραγουδιστής που εδώ και ένα μήνα βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι, όπου και αν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, προκαλεί το αδιαχώρητο! Ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις επιτυχίες του, «Από μένα δεν γλιτώνεις», «Το μαντήλι», «Τι κορίτσι έχω εγώ», «Το ταξί» αλλά και παρουσιάζοντας ένα κεφάτο λαϊκό πρόγραμμα, ο Θανάσης Βασιλάκος βλέπει τις μετοχές του να σημειώνουν limit up στο χρηματιστήριο της διασκέδασης. Με τις εμφανίσεις του στα κλαμπ της Αθήνας και της Περιφέρειας να συζητιούνται, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ταξιδέψει και στην Κύπρο δίνοντας την ευκαιρία στους εκεί θαυμαστές του να τον απολαύσουν για αρκετά Παρασκευοσάββατα!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του My-Mykonos.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το My-Mykonos.gr:
  • e-mail: press@my-mykonos.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608