Σοφία Παυλίδου: Η sexy φωτογράφιση μετά τον χωρισμό από τον Χρήστο Φερεντίνο!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μετά από 12 χρόνια γάμου η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να παραμείνουν δυο καλοί φίλοι για χάρη των παιδιών τους.

Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας τους έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν είναι ακόμη έτοιμη για νέα σχέση.

Η Σοφία Παυλίδου έκανε την πιο σέξι της φωτογράφιση στο γνωστό περιοδικό και δήλωσε γι’αυτό: «Κοίτα εγώ είχα βαρεθεί κατά κάποιον τρόπο την εικόνα μου. Έκανα συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Δεύτερον, ήρθε η πρόταση γι’αυτη τη φωτογράφιση σε κάποια φάση της ζωής μου που αισθάνομαι καλά και με τον εαυτό μου, και με τη θηλυκότητά μου και με τη σεξουαλικότητά μου. Έχω μπει σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού.»

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του My-Mykonos.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το My-Mykonos.gr:
  • e-mail: press@my-mykonos.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608