Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη από την Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Μία αρκετά θετική μέρα σε ότι αφορά την προσωπική σας προβολή και πολύ πιθανόν πολλά θέματα που σας απασχολούν θα πάρουν θετική πορεία. Αξιοποιήστε σήμερα τα χαρίσματα που σας έχουν δοθεί ώστε να λάμψετε με την παρουσία σας.

Ταύρος   Ξεχειλίζετε και σήμερα από δημιουργικότητα. Βέβαια να έχετε κατά νου ότι εργασιακά θέματα θα έχουν μια περίεργη καθυστέρηση και απαιτείται μεγάλη προσοχή ώστε να τα δείτε σφαιρικά και με ηρεμία. Από το βράδυ υπάρχει αρκετή εύνοια.

Δίδυμοι   Θα υπάρξει σήμερα αρκετή ενέργεια, με ότι και να ασχοληθείτε. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε ένα προσωπικό ζήτημα που αυτό το διάστημα σας ταλαιπωρούσε αρκετά. Βρίσκεστε μπροστά από σημαντικές εξελίξεις που έρχονται με σταθερό ρυθμό.

Καρκίνος   Βρίσκεστε σε μια περίοδο που σας απορροφούν αρκετά τα οικογενειακά θέματα. Θα υπάρξουν και αρκετές καθυστερήσεις σε εκκρεμότητες που έχουν άμεση σχέση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Αδιαφορία σας εκθέτει σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων   Η μέρα αυτή αρκετά θετική και σας δείχνει πως θα πρέπει να πορευτείτε το επόμενο διάστημα. Μην αμελήσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα, που πολύ σύντομα θα τα δείτε να θεριεύουν μπροστά σας. Η περίοδος της χάριτος δεν κρατά για πάντα.

Παρθένος   Οι σκέψεις σας αυτή την φορά μπορεί να είναι υπερβολικά συναισθηματικές, αλλά έχετε πιάσει όλο το νόημα σε κάτι που σας απασχολεί πάνω σε ένα προσωπικό σας θέμα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις άμεσα, γιατί δεν είστε ακόμη έτοιμοι.

Ζυγός   Θα έχετε μια ιδιόρρυθμη μέρα, εφόσον θα πρέπει να κάνετε πολλά μαζί πράγματα. Η Δευτέρα θα σας κάνει να χάσετε για λίγο τον ρυθμό σας, και την προσωπική σας ηρεμία. Η ασυνεννοησία η αψυχολόγητη συμπεριφορά σας, δημιουργεί προβλήματα.

Σκορπιός   Αν και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά και σήμερα, βρίσκεστε παρόλα αυτά σε περίοδο ανασυγκρότησης και δημιουργίας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει να σας δώσει επιτέλους και όμορφες στιγμές.

Τοξότης   Η Σελήνη για άλλη μια μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει αρκετά στοιχεία συναισθηματικής ανάτασης. Οι υποχρεώσεις σας μπαίνουν σε μία σειρά και πολύ σύντομα θα γίνετε αρκετά πρακτικοί και θα γειωθείτε στα σημαντικά σας θέματα.

Αιγόκερως   Βρίσκεστε ακόμη σε μια δυσκολία συναισθηματική που προέρχεται από την κακή εκτίμηση προσώπων. Αν και ο Δίας σας στέλνει ευνοϊκούς κραδασμούς, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, σας υπενθυμίζει τις λαθεμένες κινήσεις που έχετε κάνει.

Υδροχόος   Το φιλικό περιβάλλον σας δίνει μεγάλη ηθική βοήθεια στο να προχωρήσετε σε ένα σημαντικό σας διάβημα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία θετική μέρα που θα σας χαρίσει κάτι που περιμένατε καιρό.

Ιχθύς   Τα επαγγελματικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα δείτε πολύ σύντομα να εξελίσσονται κάποια θέματα αρκετά σημαντικά. Βέβαια το βράδυ θα θελήσετε να απομονωθείτε λίγο, μακριά από το περιβάλλον σας.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του My-Mykonos.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το My-Mykonos.gr:
  • e-mail: press@my-mykonos.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.