«Che Cocina y Barra Sudamericana»: Η τροπική άφιξη στον Πειραιά! Εσύ ακόμα να πας;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το νέο hot spot του Πειραιά κάνει τη διαφορά στο μενού και τη φιλοξενία με την ιδιαίτερη αισθητική, την καλοκαιρινή προσέγγιση και το μεράκι στην κουζίνα…

Tο «Che Cocina y Barra Sudamericana», άνοιξε πριν από λίγες ημέρες τις πόρτες του στον Πειραιά και μας καλωσορίζει στον καταπράσινο τροπικό κήπο του.

Η Φρίντα Κάλο ήταν Μεξικάνα ζωγράφος. Στη ζωγραφική της κυριαρχούν τα έντονα χρώματα. Το στυλ που χρησιμοποιεί φαίνεται επηρεασμένο από τους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν στο Μεξικό!

Στο «Che» μπορείς από το πρωί να πιεις τον καφέ σου και να απολαύσεις το πρωινό σου. Στο μενού υπάρχουν πολλές προτάσεις εντύπωση μου προκάλεσε το όνομα «Antojos» που σημαίνει «πιάτα του πόθου». (tip: να το δοκιμάσετε)

Όσο ανοίγει ο καιρός, η πανέμορφη αυλή του που θυμίζει χασιέντα όπου προσδοκά να γίνει στέκι για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στα αισθητικά ατού, η γιγάντια τοιχογραφία με της Φρίντα Κάλο στην hipster εκδοχή της που είναι η καλύτερη πυξίδα για τους μη γνώστες της περιοχής και, φυσικά, τους Instagrammers.

Έντονα χρώματα, πίνακες vintage, έπιπλα αυθεντικά και σομπρέρο συμπληρώνουν μαγικά το σκηνικό, με τις κουβανέζικες μουσικές να ανεβάζουν τη διάθεση!

Επιμέλεια: Αναστάσιος Ε. Δαφνής 

«Che Cocina y Barra Sudamericana» — Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του My-Mykonos.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το My-Mykonos.gr:
  • e-mail: [email protected]
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608