Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσικά Festival της Ευρώπης έρχεται στην Αθήνα!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα, Μουσική

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Για δεύτερη χρονιά, το Plisskën Festival επιστρέφει στη χειμερινή του εκδοχή στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2016 φέρνοντας μαζί του περισσότερους από 40 καλλιτέχνες της διεθνούς και εγχώριας σκηνής για μια μοναδική εμπειρία.

Ένα φεστιβάλ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, το Plisskën προσφέρει non-stop μουσική, ανοίγοντας τις πόρτες του από τις 19:00 με τη μουσική να παίζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα διήμερα φεστιβάλ δεν γίνονται συχνά στην Ελλάδα, για αυτό καλό θα ήταν να μην το χάσετε καθώς υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες να ακούσετε.

Ο ήχος του Plisskën συνεχώς επεκτείνεται, και αυτό δεν αλλάζει ούτε φέτος. Καλλιτέχνες της παγκόσμιας και εγχώριας σκηνής που πιθανόν να μην έχεις ακούσει, αλλά που προορίζονται για μεγάλα πράγματα, έρχονται στη σκηνή του Plisskën προσφέροντας κάτι το διαφορετικό από αυτά που έχεις ακούσει. Χάρη στο φεστιβάλ ανοίγονται νέοι μουσικοί ορίζοντες, και αυτή είναι άλλωστε η μαγεία του Plisskën Festival, ένα “σχολείο” μουσικής όπως αρμόζει.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του My-Mykonos.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το My-Mykonos.gr:
  • e-mail: press@my-mykonos.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.