Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός αντιμέτωπος με τις ευθύνες του!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η συνάντηση Ρενάτας- Βλάση επηρεάζει και τους δύο και φαίνεται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου.

Ο Ηλίας ανακοινώνει στην Αιμιλία μια περίεργη απόκριση στην αγγελία για την αναζήτηση του Παπασταύρου.

Η Ρενάτα δείχνει να έχει επηρεαστεί από τη συνάντησή της με το Βλάση στο νοσοκομείο. Το ίδιο ισχύει και για τον Βλάση, με τη Φαίη να το καταλαβαίνει και να βάζει τα δυνατά της για να τον χειραγωγήσει.

Ο Αχιλλέας παράλληλα στην Κύπρο, αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη Ρενάτα. Ο λαβωμένος Λεωνίδας με τον Φώτη, προσπαθούν να κάνουν τη Ρενάτα να ξεπεράσει το προφανές κόλλημά της. Ο Θοδωρής, παρά τη λεηλασία που δέχτηκε το μαγαζί του, προχωράει σε μια άκρως ανιδιοτελή χειρονομία προς τον Λεωνίδα που θα φέρει κοντά όλη τη γειτονιά.
Η Ρενάτα την επόμενη μέρα δείχνει να έχει καλύτερη διάθεση μετά από πολύ καιρό, γεγονός που εκπλήσσει τα αδέρφια της. Η Αιμιλία γεμάτη αυτοπεποίθηση πάει στην εταιρία για να σιγουρέψει την παγίδα που έστησε στη Φαίη. Ο Δαμιανός την αιφνιδιάζει βάζοντάς της εμπόδια, αλλά η Αιμιλία τον φέρνει προ των ευθυνών του.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του My-Mykonos.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το My-Mykonos.gr:
  • e-mail: press@my-mykonos.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.